Ytterst tunn och robust: PVD-beläggningar
Test
PVD-beläggningar i fyra utföranden utökar design-paletten: Skimrande koppar, ädel mässing, markant titan och elegant svart sörjer för spännande nyinterpretationer av ytan av rostfritt stål. De nya beläggningarna kan fås för dörrstationerna i designlinjerna Siedle Steel och Classic, och för alla inomhusstationerna med metallytor.
Välkomnandets nobla gest
Till skillnad från en lackering, betonar det extremt tunna PVD-skiktet det borstade rostfria stålets struktur och kvaliteten på bearbetningen. Resultatet är en metallisk, sammetskimrande yta, som i ljusets växelspel förlänar alla ingångar en sinnlig accent.
Kvalitetsarbete – även på ytan
PVD-beläggningen är en av de mest moderna procedurerna för beläggningar. Den uppfyller de högsta förväntningarna på kvalitet för beständighet och skydd och används därför vid, till exempel, tillverkningen av verktyg. Ytor med PVD-beläggning är väderbeständiga och skrapfasta, samtidigt är de lätta att rengöra och miljövänliga.
Referens: Harmoni i koppar
Musikhuskvarteret i Ålborg

Video-dörrstationer ur designlinjen Siedle Classic med PVD-beläggning i koppar: En nyans, som tar upp, återspeglar och varierar färgklimatet i bostadskvarterets material.
Återförsäljare
© 2020 S. Siedle & Söhne OHG
TOP