Användningar
Smart Gateway lämpar sig för professionella anspråk och större användningar. Basen utgörs av Siedle-systemet In-Home-buss, som ansluts till ett IP-nätverk. På så vis uppstår extremt variabla användnings- och utvidgningsmöjligheter.

En översikt över Siedles systemvärld och den ny mobiliteten vid tröskeln:
> Bidraget som PDF
Användningsexempel
Villa
Byggnadskommunikationens användarpanel ska samtidigt ta emot dörrbilden och öppna dörren. I arbetsrummet arbetar en virtuell inomhusstation på PC:n, i vardagsrummet och i sovrummen är det Siedle apparna. I korridoren tjänar videopanelen i Individual-design som säkerhetskopia – och som stiligt blickfång. Gränssnittet mellan bussen och IP:n utgörs av en Smart Gateway i fördelningen.
> Exempel som PDF
Företag
En ny byggnad för blandad användning och så flexibel byggnadskommunikation som möjligt. Nätverkets kabelnät och alla dess detaljer är standard, likaså In-Home-bussen för basförsörjningen. Med en Smart Gateway har de senare användarna alla friheter: Medarbetarnas iPhone eller iPad förvandlas till inomhusstationer lika lätt som PC:n eller Mac:en vid mottagningen eller IP-telefonerna på skrivborden.
> Exempel som PDF
© 2020 S. Siedle & Söhne OHG
TOP