Programvara
Med Smart Gateway kan olika IP-komponenter anslutas: Datorn, PC-baserade användarpaneler eller smarttelefonen förvandlas till ett kommunikationsställe; IP-kameror eller IP-telefoner levererar videobilden eller dörranropet.
Virtuell svarsapparat för PC
Datorn som kommunikationsställe: Med en Smart Gateway är det möjligt att använda virtuella svarsapparater som program på alla datorer. Mac-kompatibiliteten är planerad för en senare release.

> Läs mer
Virtuell svarsapparat för användarpanel
Den virtuella svarsapparaten kan även drivas på Windows-baserade användar- eller automationspaneler. Därmed är det möjligt att ansluta dem till dörrkommunikationssystemet.

> Läs mer
Siedle app för Smart Gateway
Med Smart Gateway kan upp till 50 Siedle appar drivas – inte parallellt, utan som separata deltagare som kan väljas individuellt.

> Läs mer
Andra IP-komponenter
Smart Gateway är rustad för framtiden. En senare programrelease kommer även att ansluta IP-telefonerna som kommunikationsställen. Och med hjälp av den virtuella svarsapparaten är det redan i dag möjligt att integrera IP-kameror.
Uppdateringar
Siedle står för hög produkt- och servicekvalitet. Vi vidareutvecklar våra program permanent. I serviceportalen "Min Siedle" ställer vi de aktuella uppdateringarna och programkomponenterna till förfogande för nedladdning.
> Min Siedle
© 2020 S. Siedle & Söhne OHG
TOP