Den mobila utvidgningen av tröskeln
Test
I huset, runt omkring huset, i trädgården eller i garaget: Siedle App övervakar tröskeln till ditt hus. Den tar emot dörranropet, visar en rörlig videobild, bygger upp en samtalsförbindelse och öppnar dörren. Naturligtvis med integrerad säkerhet, bland annat med en extra förfrågan, vilket ska skydda dörren mot att öppnas oavsiktligt. Och med all komfort, som till exempel ett komfortabelt bildminne.
Med Siedle appen blir tröskeln mobil. Med dess hjälp kan invånarna alltid använda dörrkommunikationen, även om de skulle råka vara i trädgården eller i garaget.iPhone eller iPad visar live den person som står framför dörren.

Siedle appens funktioner är desamma som för en Siedle-inomhusstation. Videobilden står genast till förfogande, inte först efter det att anropet har kvitterats. Och kvaliteten på talet uppfyller Siedles höga krav.

> Översikt över alla funktionerna
För varje system den passande appen
Siedle appen kan erhållas för de mest prestationsstarka installationssystemen från Siedle: In-Home och Siedle Access.

Versionerna skiljer sig åt i detaljerna och i den utvidgade funktionaliteten, som beror på systemegenskaperna. Grundfunktionerna är identiska för alla apparna, den enkla, intuitivt förståeliga användningen och den höga driftsäkerheten.

> Till nedladdningen
Förutsättningen för att kunna använda Siedle appen är att installationssystemet lämpar sig för detta:
– In-Home-bussen med gränssnittet Smart Gateway
– IP-systemet Siedle Access

Här finns det en översikt över Siedles systemvärld och den nya mobiliteten vid tröskeln:
> Bidraget som PDF
Appen som komplement
WLAN eller mobiltelefonanslutningen står inte alltid till förfogande i den säkrade kvaliteten. Dessutom underkastas ofta de mobila terminalerna och deras drivsystem ändringar, som kan påverka driften av apparna. Av detta skäl rekommenderar Siedle, att förutom appen alltid planera in en system-inomhusstation - en videopanel, en svarsapparat eller en högtalande telefon.

> Till video-inomhusstationerna
© 2020 S. Siedle & Söhne OHG
TOP