Video-inomhusstation
Siedle Basic
En ny designlinje kompletterar sortimentet med inomhusstationer. Siedle Basic är den prisvärda och enkla vägen till den typiska Siedle-kvaliteten. Den nya designlinjen finns som audio- och videovariant.
Helt ny. Helt Siedle.
Siedle Basic erbjuder Siedle-kvalitet utan kompromisser. Audiostationen har en överföringskvalitet som är den bästa av alla högtalande telefonstationerna; videostationens bildkvalitet är lika bra som de dyrare modellernas.

Basic-apparaterna är fullvärdiga inomhusstationer för In-Home-bussen. Idrifttagningen sker automatiskt med Plug+Play. Inomhusstationerna och deras delar är konstruerade för att vara mekaniskt solida, att kunna repareras och bytas ut.

> Plug+Play på video
Enkel och kompakt
Basic-stationerna levereras med två dubbelt belagda knappar, vilka täcker de viktigaste funktionerna: Mottagning av samtal, öppna dörren, signalavstängning och koppla ljust eller andra funktioner.

Siedle Basic är diskret och exakt lika stor som den optimala funktionen kräver. Finheterna, till exempel sidornas sneddade ytor, förstärker intrycket av lätthet. Siedle Basic finns endast i Signalvitt (RAL 9003).

Mått audio-inomhusstation: 79 x 133 x 23 mm
Mått video-inomhusstation: 135 x 115 x 23 mm
Enkel montering och idrifttagning
Under utvecklingen av Basic, stod ett mål allra högst: Hantverkaren ska ha så lite jobb som möjligt med det. Resultatet skäms inte för sig: Den utanpåliggande monteringen är tänkbart enkel och kan utföras snabbt. Idrifttagningen sker automatiskt med Plug+Play.

> Montering
Siedle Basic
© 2019 S. Siedle & Söhne OHG
TOP